Solutions for Feed – Feed Service
+31 (0) 6 82 70 86 01
Ma-vr: 08:00 - 17:00

 

Drijvende krachten achter SolFeed zijn Edward van den Elsen en Eric Gloudemans. Beiden hebben een brede (ondernemers)ervaring in mengvoer.

Edward heeft gedurende ruim 25 jaar diverse functies in de mengvoerindustrie vervult; van (stal)nutritie tot productie, van inkoop tot verkoop. Medio 2016 heeft hij zijn functie als directeur verkoop en voeding bij een Nederlandse mengvoerproducent opgezegd om invulling te kunnen geven aan eigen ondernemersdoelstellingen en om SolFeed op te richten. Dit om actief bij te kunnen dragen aan de transitie van de traditionele varkenshouderij in Nederland en België naar een moderne toekomstbestendige sector en ook om weer uitvoerend bezig te kunnen met zijn passie : Varkens, mengvoer en klanten! 

Eric heeft ruim 23 jaar ervaring in mengvoer, gespecialiseerd op varkens. Het grootste gedeelte van deze periode is Eric zelfstandig dealer geweest. Altijd gericht op toegevoegde waarde sluit hij aan op wensen van moderne ondernemers in de varkenshouderij. De laatste jaren heeft Eric een managementfunctie bekleed in het varkensteam van één van de leidende mengvoerfabrikanten in Europa. Vanuit deze functie was hij verantwoordelijk voor conceptmatige varkenshouderij, varkenshouders welke produceerde in een keten of voor een specifiek merk. 

Samen vormen Edward en Eric een unieke combinatie om het klantenbestand van Solfeed, bestaande uit mengvoerfabrikanten, integraties en varkenshouders in binnen- en buitenland, optimaal te kunnen bedienen. Altijd uitgaande van toegevoegde waarde, het benutten van kansen en het creëren van rendement voor de varkenssector.

Solfeed uw partner voor voeradvies dat werkt!