Solutions for Feed – Feed Service
+31 (0) 6 82 70 86 01
Ma-vr: 08:00 - 17:00

 

Drijvende krachten achter SolFeed zijn Edward van den Elsen en Eric Gloudemans. Beiden hebben een brede (ondernemers)ervaring in mengvoer. Aangevuld met de kennis en het enthousiasme van Joris Hendriks, Martijn van den Berkmortel en Jolie van den Elsen vormen zij het team van SolFeed.

Edward heeft gedurende ruim 30 jaar diverse functies in de mengvoerindustrie vervult; van (stal)nutritie tot productie, van inkoop tot verkoop. Medio 2016 heeft hij zijn functie als directeur verkoop en voeding bij een Nederlandse mengvoerproducent opgezegd om invulling te kunnen geven aan eigen ondernemersdoelstellingen en om SolFeed op te richten. Dit om actief bij te kunnen dragen aan de transitie van de traditionele varkenshouderij in Nederland en België naar een moderne toekomstbestendige sector en ook om weer uitvoerend bezig te kunnen met zijn passie : Varkens, mengvoer en klanten! 

Ook Eric heeft een ruime ervaring in mengvoer, gespecialiseerd op varkens. Het grootste gedeelte van zijn loopbaan is Eric zelfstandig dealer geweest. Altijd gericht op toegevoegde waarde, sluit hij aan op de wensen van de moderne ondernemers in de varkenshouderij. Daarna heeft Eric tot 2018 een managementfunctie bekleed in het varkensteam van één van de leidende mengvoerfabrikanten in Europa. Vanuit deze functie was hij verantwoordelijk voor conceptmatige varkenshouderij, Varkenshouders welke produceerden in een keten of voor een specifiek merk. Nu vertaalt hij als geen ander klantwensen naar de specifieke voeraanpak van SolFeed.

Joris heeft alweer een aantal jaren terug zijn opleiding Animal Sciences aan Wageningen University and Research succesvol afgerond en is sinds 2019 werkzaam voor SolFeed. Gekoppeld aan zijn brede interesse en praktische kennis op het gebied van de varkenshouderij is hij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een varkensvoernutritionist die niet alleen heel erg goed de theorie begrijpt, maar die ook perfect weet te vertalen naar de dieren in de stal. Joris zorgt ervoor dat de Solfeed voeders steeds op de best passende manier geformuleerd worden.

Martijn weet ondanks zijn jeugdige leeftijd zijn mannetje in de stal te staan. Zijn ervaring die hij van jongs af aan in het ouderlijk varkensbedrijf opgedaan heeft, weet hij prima te combineren met de zijn opleiding aan de HAS Hogeschool en met de veevoederkundige kennis en ervaring die binnen het team van SolFeed aanwezig is. Zijn inzet helpt onze voeders nog beter te laten renderen voor onze klanten.

Jolie is de meest recente aanwinst voor ons bedrijf. Niet alleen deelt zij haar passie voor dieren en voeding met het team van Solfeed, zonder familie te zijn, komt ook haar achternaam overeen met die van Edward. Met een diploma Dierwetenschappen van Wageningen University op zak, zorgt zij ervoor dat Solfeed volledig bijblijft bij alle innovaties op het gebied van diervoeding, dierfysiologie en duurzaamheid. Gekoppeld aan haar enthousiasme, creativiteit en oplossingsgerichte aanpak in de stal, zorgt ze met het team van Solfeed voor voeders die werken.

Samen vormen Edward, Eric, Joris, Martijn en Jolie een unieke combinatie om het klantenbestand van Solfeed, bestaande uit mengvoerfabrikanten, integraties en varkenshouders in binnen- en buitenland, optimaal te kunnen bedienen. Altijd uitgaande van toegevoegde waarde, het benutten van kansen en het creëren van rendement voor de varkenssector.

Solfeed uw partner voor voeradvies dat werkt!