Soms gaat groei sneller dan gedacht. Na uitbreiding met Eric Gloudemans afgelopen Januari, zijn wij blij te kunnen melden dat per 1 september as. Joris Hendriks het team van Solfeed komt versterken. Dit om aan de continue groeiende vraag van vooruitstrevende veehouders die anders tegen voer en voerinkoop aankijken te kunnen blijven voldoen.
Joris heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring met de praktische kant van het houden van varkens. Koppel hieraan zijn opleiding Animal Sciences aan Wageningen University en zijn gezonde Brabantse boerenmentaliteit en het zal duidelijk zijn dat Joris de ideale persoon is om de ambities van Solfeed te helpen realiseren.
Met de verdere uitbreiding van het team kan Solfeed zich blijven focussen op het leveren van maximale toegevoegde waarde en rendement voor klanten. Dit door kennis en kunde te koppelen aan een slim gebruik van de mogelijkheden die het moderne internet biedt.