Onze klanten wisten het natuurlijk allang. Nu blijkt ook uit onderzoek van Wageningen University & Research dat de kostprijs van een big en een vleesvarken in Nederland fors kan dalen met onafhankelijk advies en het vergelijken van voeraanbieders. Dit komt door de combinatie van verbeterde zoötechnische prestaties en een scherpere voerprijs. Ongeveer de helft van deze besparing wordt gerealiseerd op het zeugenbedrijf, de andere helft kan bespaard worden in de mesterijfase, zo toont het onderzoek aan dat is uitgevoerd in opdracht van Mijnvoer.nl.
Wilt u weten of onafhankelijk voeradvies ook iets voor u is? Neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op.
Wilt u eerst het onderzoek met alle onderzoeksvragen nog eens doorlezen? Kopieer dan de volgende link in uw zoekbalk:  https://edepot.wur.nl/541121