De vraag naar onafhankelijk voeradvies blijft gestaag toenemen. Steeds meer ondernemers zien de voordelen van deze werkwijze. Om aan deze continue groeiende vraag te kunnen voldoen is ook groei van ons adviesteam nodig. Wij zijn blij te kunnen melden dat per 1 september a.s. Martijn van de Berkmortel het team van Solfeed komt versterken.

Martijn weet ondanks zijn jeugdige leeftijd zijn mannetje in de stal te staan. Zijn ervaring die hij van jongs af aan in het ouderlijk varkensbedrijf opgedaan heeft, weet hij prima te combineren met de zijn opleiding aan de HAS Hogeschool en met de veevoederkundige kennis en ervaring die binnen het team van SolFeed aanwezig is. Zijn inzet helpt onze voeders nog beter te laten renderen.

Met de recente uitbreiding van het team kan Solfeed zich blijven focussen op het leveren van maximale toegevoegde waarde en rendement voor klanten. Dit door onze kennis en kunde te koppelen aan uw varkens en slim gebruik te maken van de mogelijkheden die het moderne internet biedt.