Solutions for Feed – Feed Service
+31 (0) 6 82 70 86 01
Ma-vr: 08:00 - 17:00
13 sep 2020

SolFeed realiseert plus in voerwinst van meer dan 10%

SolFeed gaat voor de hoogste economische voerefficiëntie. Met de uitbreiding van ons team vorig jaar hebben we dit voor nog meer varkenshouders mogelijk gemaakt. In de afgelopen 2 jaar hebben wij gemiddeld € 75,- voordeel per aanwezige zeug en gemiddeld  €10,00 voordeel per aanwezig vleesvarken gerealiseerd. Dit komt neer op een voerwinstverbetering van 14% resp. 12,5%.

Hoe we dit doen?
We werken met bedrijfsspecifieke, constante voersamenstellingen passend bij uw bedrijf voor een stuurbaar en voorspelbaar resultaat.
Daarnaast kennen we geen geheimen en stellen u via MijnVoer.nl in staat om zelf scherp en efficiënt voer in te kopen bij een mengvoerleverancier naar uw keuze.

Bent u ook geïnteresseerd in onze werkwijze? Wij komen graag met u in contact.

13 jan 2020

Een gezonde toekomst voor de varkenshouderij

Solfeed wil een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst van de varkenshouderij in Nederland. Dit vanuit de overtuiging dat het verleden ons gebracht heeft waar we nu zijn, maar dat de toekomst bepaald wordt door de keuzes die we nu (gaan) maken. Kansen en mogelijkheden liggen er nog volop, de kunst is alleen om ze te (blijven) zien!
Vanuit een praktische kijk op ondernemerschap, kennis van (stal)nutritie, de varkenshouderij en de mengvoedersector kan Solfeed u helpen te focussen op kostprijs en kwaliteit. Het gebruik van het internet speelt hierin een belangrijke rol. Vanuit de besparingen die u hiermee realiseert komt er de noodzakelijke ruimte om te innoveren of uw bedrijf aan te passen aan de eisen die door de maatschappij gesteld worden.

13 aug 2019

Solfeed groeit verder door

Soms gaat groei sneller dan gedacht. Na uitbreiding met Eric Gloudemans afgelopen Januari, zijn wij blij te kunnen melden dat per 1 september as. Joris Hendriks het team van Solfeed komt versterken. Dit om aan de continue groeiende vraag van vooruitstrevende veehouders die anders tegen voer en voerinkoop aankijken te kunnen blijven voldoen.
Joris heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring met de praktische kant van het houden van varkens. Koppel hieraan zijn opleiding Animal Sciences aan Wageningen University en zijn gezonde Brabantse boerenmentaliteit en het zal duidelijk zijn dat Joris de ideale persoon is om de ambities van Solfeed te helpen realiseren.
Met de verdere uitbreiding van het team kan Solfeed zich blijven focussen op het leveren van maximale toegevoegde waarde en rendement voor klanten. Dit door kennis en kunde te koppelen aan een slim gebruik van de mogelijkheden die het moderne internet biedt.

30 jul 2019

Het team van Solfeed Feed Service werkt voor u

Solfeed helpt u graag bij de samenstelling en inkoop van uw diervoeders en levert oplossingen voor al uw diervoeder vraagstukken.
Van praktische (stal)nutritie en inkoop tot mengvoertechnologie en (interim)management is Solfeed er voor u. 

Voor agrarische ondernemers en mengvoerbedrijven in binnen- en buitenland levert Solfeed expertise in dierhouderij, inkoop, productie, nutritie, verkoop en (interim)management.

04 mrt 2017

Solutions for Feed – Solutions pour Aliments – Lösungen fur Tierfutter – (Engl. Fra. Deu.)

Edward van den Elsen, owner and manager of SolFeed has 25 years experience and various skills in animal nutrition and feed production.
With his company SolFeed, he is offering tailor-made solutions for feed-issues to farmers, integrators and feed companies in the Netherlands and throughout the whole world.

Edward van den Elsen, entrepreneur chez SolFeed a plus de 25 ans d’ expërience, science et compëtences en alimentation animale et production des aliments composës.
Avec son company Solfeed, il offert des sollutions sur mesure pour questions d’aliments a agriculteurs, integrators et des producteurs d’aliments composës dans les Pay-bas et le monde entier.

Edward van den Elsen, Eigentûmer von SolFeed hat mehr als 25 Jahre Erfahrung und Wissen in Tierfutter und Tierfutter Production.
Mit Seinen Betrieb SolFeed, liefert Er Lösungen fûr Futter Fragen an Landwirten, Integrationen und Mischfutterbetrieben in die Niederlanden und ûber die ganze Welt.